Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Flingsalt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Olivolja | |
Köp hem | ||
1 dl | Majonnäs Smaksatt | |
1 pc. | Citron - Eko | |
100 g | Parmesanost | |
1 tsp | Italiensk Salladskrydda | |
700 g | Brysselkål |
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Dela brysselkålen på mitten och skala och riv vitlök. Blanda samman i en bunke och tillsätt salladskrydda, flingsalt, peppar och olja.
Finriv parmesanosten och tillsätt till brysselkålen.
Fördela brysselkålen på ugnsplåten och rosta i ugnen i ca 15 min.
Lägg upp brysselkålen på ett fat och tillsätt rivet citronskal och några droppar citronsaft. Servera tillsammans med valfri smaksatt majonnäs.
Photo:
Roland Persson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria