Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Färskpotatis | |
500 g | Falukorv | |
200 g | Grillost | |
30 g | Ärtskott | |
Senapsås | ||
1 tbsp | Vetemjöl | |
1 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Vatten | |
3 dl | Mellanmjölk | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Senap | |
0,5 tsp | Salt |
Koka upp mjölk, grädde och senap. Red av med mjöl utrört i kallt vatten, koka upp och vispa under tiden. Rör i salt och peppar. Skär Grilloumin i 8 skivor, lägg skivorna på ett hushållspapper, lägg även ett hushållspapper på osten så att vätskan torkas av. Pensla lite olivolja i en stekpanna och värm den. Lägg i osten och stek på båda sidor. Skär falukorven i skivor och stek skivorna. Servera falukorven med nykokt färskpotatis, grilloumi, ärtskott och senapsås.
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt