Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pajfyllning | ||
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
100 g | Valnötter | |
3 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Olivolja | |
200 g | Knipplök | |
3 tbsp | Balsamvinäger | |
100 g | Getost, Chevre | |
0,3 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
100 g | Fetaost | |
1 kg | Färska champinjoner | |
Pajdeg | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
70 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
4 tbsp | Vatten | |
250 g | Vetemjöl |
Knåda ihop ingredienserna till pajdegen och ställ in i kylskåpet.
Skiva champinjonerna och finhacka löken. Salta och peppra. Bryn i olivolja och droppa över balsamvinäger. Lägg i en skål, tillsätt hackad persilja och krossade valnötter.
Vispa äggen väl, tillsätt grädde och yoghurt under omrörning. Blanda ned smulad feta och getost. Rör ned allt i skålen med champinjonerna.
Kavla ut degen och lägg på smord pajform. Skär bort överflödig deg. Sprid ut champinjonblandningen och ställ in i ugnen. Grädda i ca 30 minuter på 180 grader.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana