Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
0,66 tbsp | Vatten | |
0,66 krm | Svartpeppar Malen | |
0,16 tsp | Salt | |
0,16 pc. | Gul lök | |
0,33 dl | Olivolja | |
0,16 dl | Balsamvinäger | |
1 tbsp | Citron | |
Tillbehör | ||
0,66 dl | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
250 g | Körsbärstomater | |
0,33 dl | Olivolja | |
100 g | Svarta oliver | |
290 g | Kronärtskockshjärtan | |
150 g | Parmesanost | |
0,66 kg | Rostbiff Pålägg |
Gör dressingen och marinera kronärtskockshjärtan i olivolja, persilja och salt dagen innan. Lägg upp rostbiffen, oliver, tomater och kronärtskockshjärtan på ett stort fat. Skeda över dressingen, strö över grovriven parmesanost.
1 Svartpeppar Grov Mellanburk 59g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
4 Grillad Rostbiff 170g Jakobsdals