Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
3 dl | Basmatiris, (4 port) | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
Köp hem | ||
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
250 g | Körsbärstomater | |
300 g | Currysås | |
380 g | Röda Linser Förkokta |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Dela körsbärstomaterna på mitten.
Häll currysåsen, vatten och tomaterna i en kastrull och sjud på svag värme under lock i ca 10 min.
Sila av linserna och spola i kallt vatten. Tillsätt linserna och 0.5 dl matyoghurt till såsen och puttra ytterligare i 5 min. Rör om med jämna mellanrum.
Blanda 1.5 dl matyoghurt med finhackad mynta och vit balsamvinäger. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera currygrytan tillsammans med ris och myntasås.
Photo:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt