Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Grillost | |
2 tsp | Balsamvinäger | |
250 g | Hallon Färska | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
0,25 pc. | Melon Honung | |
4 tbsp | Solroskärnor | |
0,5 handful | Mynta - färsk | |
2 tsp | Honung |
Rosta fröna i en torr stekpanna, strö över salt och häll upp på ett hushållspapper. Skär Grilloumin i skivor. Pensla en grillpanna med lite olivolja och värm den. Stek osten på båda sidor.
Skär Grilloumin i centimeterstora bitar. Blanda honung, olivolja och mynta. Vänd Grilloumin i marinaden. Skala och skär melonen i lika stora bitar. Blanda Grilloumin med hallon och melon, garnera med myntakvistar, droppa över balsamvinäger och strö över de saltrostade solrosfröna.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel