Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
På plåt | ||
3 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Rödlök | |
700 g | Delikatesspotatis | |
300 g | Morötter | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
600 g | Chorizo | |
2 pc. | Fänkål Färsk | |
Topping | ||
1 pc. | Gurka | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
150 g | Fetaost | |
65 g | Machesallat |
Värm ugnen till 200 grader.
På plåt: Skala morötter, lök och vitlök. Skölj potatis. Skär potatis, morötter och lök i klyftor. Skiva fänkålen och grovhacka vitlöken. Blanda samman alla grönsaker med olja, salt och peppar på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Skär chorizo och paprika i bitar.
Topping: Dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Skär gurkan i halvmånar. Grovhacka persiljan.
På plåt: Ta ut de rostade grönsakerna ur ugnen och tillsätt chorizo och paprika. Rosta ytterligare i 15 min.
Ta ut plåten och toppa de rostade grönsakerna och korven med smulad fetaost, machesallad, gurka och persilja. Ät och njut!
Photo:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt