Skip to main content
Grilloumifylld fläskfilé
Hemmakock

Grilloumifylld fläskfilé

30 minEasy
370,80 kr
4 portions 58,14 kr per portion
Grilloumifylld fläskfilé

Fläskfilén
1 tspBasilika - torkad
125 gSoltorkade Tomater
1 tbspOlivolja
1 krmSalt
200 gGrillost
80 gPesto Röd
600 gFläskfile Färsk
1 krmSvartpeppar
Tillbehör
800 gKlyftpotatis Fryst
100 gSalladsmix
Instructions
1

Dela fläskfilén på mitten och banka ut tills den är lagom tunn. Salta och peppra. Skiva Grilloumi-osten och lägg dem på köttet. Bred ut tomatpeston och lägg på tomaterna. Strö över kryddorna.

Rulla ihop köttet, skär i 3-4 cm tjocka bitar och håll ihop rullarna med tandpetare.

Hetta upp stekpannan och stek köttet i olivolja några minuter på varje sida. Servera med klyftpotatis och en god grönsallad.