Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskfilén | ||
1 tsp | Basilika - torkad | |
125 g | Soltorkade Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
200 g | Grillost | |
80 g | Pesto Röd | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
Tillbehör | ||
800 g | Klyftpotatis Fryst | |
100 g | Salladsmix |
Dela fläskfilén på mitten och banka ut tills den är lagom tunn. Salta och peppra. Skiva Grilloumi-osten och lägg dem på köttet. Bred ut tomatpeston och lägg på tomaterna. Strö över kryddorna.
Rulla ihop köttet, skär i 3-4 cm tjocka bitar och håll ihop rullarna med tandpetare.
Hetta upp stekpannan och stek köttet i olivolja några minuter på varje sida. Servera med klyftpotatis och en god grönsallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1