Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Degen | ||
0,5 tsp | Muskot Hel | |
1 krm | Salt | |
250 g | Vetemjöl | |
4 tbsp | Vatten | |
70 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 pc. | Ägg | |
Fyllningen | ||
4 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
1 kg | Butternutpumpa | |
1 krm | Salt | |
300 g | Halloumi | |
3 pc. | Ägg | |
3 tbsp | Matlagningsvin Vitt | |
200 g | Fetaost | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Knåda ihop ingredienserna till degen och ställ in i kylskåp.
Tärna och stek pumpan i olivolja till den blir mjuk. Salta och krydda med paprikapulver. Tillsätt vinet och ställ av från plattan.
Vispa ägg och häll i yoghurten och den rivna osten. Rör ned pumpan.
Kavla ut degen och lägg på smord pajform. Skär bort överflödig deg. Sprid ut pumpablandningen och ställ in i ugnen. Grädda i ca 30 minuter på 180 grader. Låt svalna och servera med en god sallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana