Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Kräftstjärtar | |
600 g | Färskpotatis | |
1 pc. | Rödlök | |
500 g | Laxfilé | |
2 tbsp | Vatten | |
50 g | Ruccolasallat | |
0,5 g | Saffran | |
2 tbsp | Vitvinsvinäger | |
3 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Hummerfond Buljong | |
50 g | Räkor i Lake | |
250 g | Körsbärstomater | |
10 g | Dill - färsk | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 pc. | Citron | |
1 pc. | Äpplen | |
0,5 pc. | Apelsin |
Gör så här Marinad: Blanda alla ingredienser, hummerfond, saffran, rapsolja, honung, finhackad dill, saften av en halv apelsin och en halv citron, i en skål, vispa ihop till en slät marinad. Varva fisken i en dubbel plastpåse med marinaden,hummerfond, saffran, rapsolja, honung, dill, saften av apelsinen, pressad citron, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar. Tänk på att inte grilla över för hög värma. Potatissallad: Skiva den kokta potatisen grovt. Blanda ingredienserna till vinägretten i botten av en skål, rör ihop till en dressing. Dela tomaterna på hälften. Finhacka löken & klyfta äpplet fint. Skölj ruccolasalladen noga. Blanda alla ingredienser i skålen tillsammans med dressingen och skaldjuren, avsluta eventuellt med salt & peppar.
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1