Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Japansk soja | |
150 g | Risnudlar | |
1 L | Vatten | |
1 tsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
6 pc. | Färska champinjoner | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Kycklinglårfile | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
0,75 dl | Färsk bladspenat | |
3 tsp | Sesamolja | |
2 tsp | Citrongräs Torkad | |
0,5 pc. | Purjolök |
Skär kycklinglårfiléerna i bitar och skiva champinjonerna. Stek kycklingen i en stekpanna i olja med lite svartpeppar och pressad vitlök. Tillsätt champinjonerna och stek några minuter till.
Lägg över i en kastrull. Strimla purjolöken och lägg i kastrullen tillsammans med sesamolja, soja, babyspenat, citrongräs, vatten, 2 st smulade hönsbuljongtärningar och nudlar. Koka i 5 minuter. Servera i djupa skålar.
Receptet är hämtat ur boken "Quick n Tasty" av Lena Djuphammar och Pernilla Rönnlid (Ordalaget Bokförlag)
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1