Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Olivolja | |
1 dl | Vitvinsvinäger | |
100 g | Rädisor | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Purjolök | |
1 kg | Potatis | |
4 pc. | Schalottenlök | |
1 tsp | Svartpeppar | |
1 tsp | Salt |
Koka potatisen och den sedan i bitar. Skölj purjolök och rädisor. Skär purjolöken fint och rädisorna i klyftor. Blanda potatis, purjolök och rädisor. Häll de övriga ingredienserna i en matberedare och mixa en kort stund (med pulseringsknappen) tills vinägretten är väl mixad. Slå vinägretten över potatissalladen och blanda väl. Salta och peppra. Servera kyld.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt