Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Jordgubbar Fryst | |
1 dl | Strösocker | |
250 g | Hallon Frysta | |
250 g | Björnbär Fryst | |
1 dl | Rom | |
Mousse | ||
1 pc. | Ägg | |
50 g | Vit Blockchoklad | |
1 tbsp | Strösocker | |
1 pc. | Gelatinblad | |
1 dl | Kokosmjölk | |
2 dl | Kesella Vanilj |
Lägg de frysta bären i en skål. Blanda rom och socker. Häll blandningen över bären. Låt dra i rumstemperatur tills bären har tinat.
Smält chokladen i mikrovågsugn eller vattenbad. Vispa äggula och socker i en skål.
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter i en skål. Ta upp gelatinet och krama ur vattnet.
Värm kokosmjölken, lägg i gelatinbladet och rör om tills det har smält. Rör ned chokladen och kokosmjölken i äggblandningen. Vispa i kesella. Låt stelna i kylen.
Fördela bären i djupa tallrikar. Servera med choklad- och kokosmousse.