Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Köp hem | ||
4 dl | Creme Fraiche - Parmesan & Vitlök | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
300 g | Vegetarisk Färs | |
400 g | Pastasås Basilika | |
190 g | Pesto Röd |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och finhacka lök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och färs i 5 min. Krydda med salt och svartpeppar.
Tillsätt pastasås och 1 dl vatten och puttra ihop i 5 min.
Vispa samman pesto med creme fraiche och 1 dl vatten i en skål.
Ta fram en ugnsfast form och bred 1 dl pestosås i botten av formen. Varva sedan lasagneplattor, färssås och pestosås i 2-3 lager. Avsluta med pestosås och gratinera lasagnen i ugnen i ca 20-30 min.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria