Skip to main content
Rödkålssallad med balsamvinäger
Hemmakock

Rödkålssallad med balsamvinäger

15 minEasy
119,20 kr
4 portions 14,40 kr per portion
Rödkålssallad med balsamvinäger

1 tspSvartpeppar
2 tbspValnötsolja
20 gRuccolasallat
1 pc.Äpple Jona Gold
100 gTorkade Fikon
1 tspSalt
1 pc.Rödlök
0,5 kgRödkål Färsk
1 tbspRåsocker Strö
3 tbspBalsamvinäger
Instructions
1

Ansa och strimla rödkålen. Riv äpplet grovt på ett rivjärn. Skiva rödlöken tunt. Fräs äpple, lök och rödkål mjuka i valnötsolja. Strö över socker och hackade fikon. Stänk över balsamvinäger och låt svalna. Blanda rödkålen med ruccola. Smaksätt med salt och peppar.