Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
600 g | Prinskorv | |
Fyllning | ||
2 pc. | Ägg | |
2 dl | Kvarg 10 procent | |
3 pc. | Ansjovisfiléer | |
2 pc. | Gelatinblad | |
1 pc. | Rödlök | |
150 g | Spenat Hackad Fryst | |
200 g | Kavring | |
50 g | Smör |
Smält smöret i en kastrull. Mixa brödet till smulor i en matberedare. Tillsätt smöret och kör hastigt ihop det till en smulig massa. Tryck ut brödmassan i botten på en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Blötlägg gelatinet i rikligt med kallt vatten i 5 minuter i en skål. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Värm hälften av kesellan i en kastrull på låg värme. Lägg i gelatinbladen och rör om tills de har smält. Tillsätt övriga ingredienser. Fördela fyllningen i pajformen. Låt stå i kylen 1 timme. Strö över lite färsk spenat eller grovhackad bladpersilja och servera till prinskorven.
1 Kavring Liten 440g Bake My Day