Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
3 dl | Mellanmjölk | |
0,5 tsp | Salt | |
50 g | Riven Parmesanost | |
3 pc. | Ägg | |
15 g | Soltorkade Tomater | |
2,5 dl | Riven Ost | |
Garnering | ||
200 g | Mortadella | |
20 g | Kalamataoliver | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
10 pc. | Cocktailpinne | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
Pajdeg | ||
125 g | Smör | |
1 dl | Grahamsmjöl | |
3 tbsp | Vatten | |
2 dl | Vetemjöl |
Hacka samman pajdegen för hand eller i en matberedare. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Ställ pajdegen i kylen ca 20 min. Sätt ugnen på 200ºC. Förgrädda pajskalet i nedre delen av ugnen ca 10 min. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Strö ost och tomater i pajskalet. Häll på äggstanningen. Grädda ca 30 min. Dekorera med tomatklyftor, olivmortadella, oliver och basilika som sätts på cocktailpinnar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt