Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
450 g | Fläskkotlett | |
80 g | Saltgurka | |
200 g | Vanliga Tomater | |
2 tbsp | Rostad Lök | |
200 g | Skivat rågbröd | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Isbergssallat | |
1 pc. | Rödlök | |
1 dl | Krasse | |
1 tbsp | Curry |
Bryn fläskkotletterna i smör i en stekpanna. Krydda med salt, vitpeppar och curry. Sänk värmen och stek under lock i ca 5 min. Dra stekpannan åt sidan och låt stå ca 5 min. Ös köttet med "curryskyn". Vispa crème fraichen, blanda med rostad lök och smaka av med salt. Plocka hela salladsblad och skölj dem. Bred lite av lökcrèmen på brödet. Lägg på sallad, tomat, gurka och rödlök. Skär det varma köttet i tunna skivor och lägg på smörgåsen. Garnera med smörgåskrasse.