Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Hallongelé | ||
1 dl | Hallonsaft | |
1 pc. | Gelatinblad | |
3 pc. | Gelatinblad | |
3 tsp | Citronjuice - råpressad | |
1 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Florsocker | |
1 dl | Vispgrädde | |
200 g | Hallon |
Blötlägg gelatinbladen till moussen i kallt vatten ca 10 min. Tag upp och smält dem på svag värme. Mixa hallon, citronsaft och florsocker. Rör ner gelatinet i hallonsmeten. Separera ägg-gulan från äggvitan. Vispa äggvita och vispgrädde hårt var för sig. Vänd ner äggvitan och grädden i hallonsmeten. Häll upp i glas, portionsformar eller en stor skål. Ställ kallt att stelna. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten. Värm saften, ta upp gelantinbladen och lägg ner dem i saften att smälta. Låt saften svalna och häll ett lager ovanpå den kalla stelnade moussen. Garnera med hallon.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant