Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
600 g | Färsk laxfilé | |
300 g | Raw slaw | |
1 kg | Sötpotatis | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Citron | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar |
Värm ugnen till 225 grader.
Skala och klyfta sötpotatisen. Skala och riv vitlök. Blanda sötpotatisen med vitlök och olja i en stor ugnsfast form/ugnsplåt. Salta och peppra efter smak. Dela citronen på mitten och lägg citronhalvorna med snittytan upp på plåten. Se till så att det finns plats för laxbitarna till steg
Skär laxen i portionsbitar och salta och peppra efter smak.
Rosta sötpotatisen i ugnen i ca 20 min.
Ta ut sötpotatisen och sänk ugnsvärmen till 200 grader.
Fördela kålmixen och laxbitarna i ugnsformen/plåten bland sötpotatisen. Smula över fetaost och sätt in i ugnen i ca 10-12 min.
Pressa citronsaften från de rostade citronerna över hela rätten vid servering. Ät och njut!
Photo:
Lina Eriksson
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria