Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
6 tbsp | Gräddfil | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Chiliflakes | |
1,5 L | Köttbuljong | |
100 g | Ruccolasallat | |
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
8 pc. | Tortilla | |
800 g | Högrev |
Skär köttet i centimeterstora tärningar. Bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili i lite smör i en gryta. Tillsätt buljong och tomatpuré. Låt koka utan lock tills nästan all vätska försvunnit och köttet har blivit så mört att det nästan faller i bitar, ca 1½ timme. Smaksätt med salt och peppar. Låt kallna. Fördela köttet och rucolan på tortillabröden. Rulla ihop och vira in i plastfolie så håller de formen bättre. Så här långt kan tortillarullarna förberedas. Ta bort plastfolien och värm sedan rullarna i ugn i 175ºC i 20 minuter. Servera tortillarullarna med en klick gräddfil.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria