Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
550 g | Kycklingfile | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
1 pc. | Gurka | |
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Ris | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt |
Tärna kycklingfiléerna och bryn runt om i olja i en het panna. Krydda med lite salt.
Tillsätt tikka masalasås och vatten och låt kycklingen puttra på låg värme i 10 min.
Blanda yoghurt med finhackad mynta i en skål. Smaka av med lite salt och peppar.
Hyvla gurkan på längden i långa remsor. Lägg upp gurkstrimlorna i en skål och ringla över lite olja och krydda med en nypa salt.
Servera chicken tikka masala med valfritt ris, myntayoghurt och gurksallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt