Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Sockerärta Färsk | |
0,75 dl | Senap Skånsk | |
0,75 dl | Rödvinsvinäger | |
1 pinch | Dill - färsk | |
120 g | Salladslök | |
1,2 kg | Potatis | |
0,75 dl | Olivolja | |
350 g | Rädisor |
Börja med att koka potatisen och låt den ånga av. Koka sockerärtorna någon minut i saltat vatten. Häll av och spola dem hastigt i kallt vatten. Dela rädisor och strimla salladslök. Rör ihop olja, vinäger, dill och senap till en dressing. Vänd ihop ingredienserna till potatissalladen försiktigt. Smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med nygrillad korv och en yoghurtsås smaksatt med citron.
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko