Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Ris | |
2 tbsp | Hummerfond Buljong | |
2 krm | Salt | |
Köp hem | ||
600 g | Torskrygg Fryst | |
1 pc. | Broccoli | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
1 dl | Standardmjölk |
Skär torskryggen i ca 3 cm breda bitar och krydda med salt och peppar.
Vispa ihop crème fraiche, mjölk och hummerfond i en traktörpanna.
Koka upp såsen och sänk sedan värmen. Lägg ner torskbitarna, lägg på locket och låt fisken sjuda i ca 5 min. Vänd fiskbitarna efter halva tiden.
Skär broccolin i buketter och koka broccolin i ca 2 min. Häll av vattnet och lägg upp broccolin i en skål.
Strö hackad gräslök över fisken i såsen och servera med kokt broccoli och t.ex. ris vid sidan av.
Näringsvärde: 527 kcal, 35 g protein, 20 g fett, 51 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt