Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Pinjenötter | |
1 tbsp | Honung | |
4 pc. | Päron | |
Ricottakräm | ||
1 tsp | Vaniljsocker | |
0,5 pc. | Apelsin | |
250 g | Ricottaost | |
1 tbsp | Florsocker | |
50 g | Mörk Blockchoklad |
Blanda ihop ricotta, choklad, florsocker, vaniljsocker, skal och saft av apelsin. Dela päronen på mitten, kärna ur och pensla snittytan med honung. Grilla snittytan i grillpanna eller stekpanna och vänd päronen. Lägg en klick ricottakräm och grilla ytterligare ett par minuter. Rosta pinjenötterna i torr panna och toppa desserten med det.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant