Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 slice | Lantbröd | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Olivolja | |
Vinägrett | ||
1,5 tbsp | Balsamvinäger | |
5 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Till bönsalladen | ||
70 g | Ruccolasallat | |
410 g | Vita Bönor Stora | |
35 g | Västerbottensost | |
410 g | Kidneybönor |
Grilla brödskivorna på bägge sidor (i grillpanna på spisen, i brödrost eller över träkol). Gnid in brödskivans ena sida med vitlöksklyftan(skalad). Pensla med olivoljan.
Gör vinägretten: Rör ihop balsamvinägern med salt, sambal och den pressade vitlöksklyftan. Tillsätt olivoljan och rör ihop.
Blanda vinägretten med bönorna. Lägg rikligt med rucolasallad på brödet och lägg därefter på bönsalladen. Hyvla över färsk parmesanost eller Västerbotten.
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta