Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
100 g | Mozzarellaost | |
2 tsp | Olivolja | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Majskorn | |
300 g | Potatis Fast | |
1 pc. | Ägg | |
8 pc. | Tortilla | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Gräddfil |
Finhacka lök och vitlök. Fräs i olivolja i kastrull tills löken är mjuk utan att ha fått färg. Blanda potatis med lök och vitlök. Mosa lätt med en gaffel. Finhacka persilja och skär mozzarellan i bitar. Tillsätt majs, mozzarella och persilja i potatis- och lökblandningen. Smaka av med salt och peppar. Fördela potatisblandningen på 4 vetetortillor, lämna 1 cm från kanten fri och pensla med äggula. Lägg de återstående tortillorna som lock. Tryck till runt kanten. Grilla 1 minut per sida till en gyllenbrun färg. Skär upp i tårtbitar. Ringla lite matlagningsyoghurt eller gräddfil över tårtbitarna alldeles innan servering.
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria