Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Shiratakinudlar | |
Gurka | ||
1 tsp | Rapsolja | |
2 tsp | Vitvinsvinäger | |
2 tbsp | Vatten | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 krm | Salt | |
Biffstroganoff | ||
300 g | Lövbiff | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tsp | Rapsolja | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,75 tbsp | Kalvfond Buljong | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Havrefraiche | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt |
Gurka: Skiva gurkan tunt och blanda med vatten, vitvinsvinäger, olja, honung, salt och peppar i en skål. Ställ åt sidan och låt dra till servering.
Tillbehör: Koka upp en kastrull med vatten till nudlarna.
Biffstroganoff: Strimla lövbiffen. Skala och skiva rödlöken och skala och finhacka vitlöken. Blanda ihop tomatpuré, havre fraiche, dijonsenap, vitvinsvinäger, vatten och fond i en skål.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kött, lök och vitlök på hög värme så att det får fin färg. Krydda med lite salt och peppar. Tillsätt såsen och låt alltsammans puttra ihop 2 min.
Tillbehör: Lägg ner nudlarna i det kokande vattnet, rör om och sila av vattnet med detsamma.
Servering: Lägg upp nudlar och biffstroganoff på tallrikar. Strö över finhackad persilja och servera med inlagd gurka.
Näringsvärde: 449 kcal, 36 g protein, 26 g fett, 18 g kolhydrater
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt