Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,25 pc. | Mynta - färsk | |
2 pc. | Lime | |
1 tbsp | Solrosolja | |
600 g | Fläskkotlett | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
1 krm | Chiliflakes | |
0,25 pc. | Plocksallat | |
Sås | ||
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Koriander - torkad | |
4 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
2,5 pc. | Lime | |
2 tbsp | Strösocker |
Skär långa strimlor av kotletten på längden. Plocka sallad, mynta och dill. Lägg i "buketter" på ett fat. Skär limen i klyftor. Rör samman ingredienserna till såsen. Stek köttet i olja på hög värme i 3 min. Salta och strö på lite chiliflakes. Lägg köttet på fatet och dekorera med limeklyftorna. Rör samman fisksås, pressad vitlök, socker, koriander och saften av lime till såsen och servera den i "doppvänlig" skål vid sidan om.
Vid bordet fyller man salladsbladen med mynta och dill, viker ihop till små knyten och doppar i såsen. Servera tillsammans med köttet.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Koriander Malen 28g Santa Maria