Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Korv | ||
600 g | Falukorv | |
2 pc. | Rödlök | |
50 g | Riven Ost | |
2 tbsp | Tomatketchup | |
2 tbsp | Senap | |
1 pc. | Äpplen | |
200 g | Körsbärstomater | |
Potatismos | ||
25 g | Smör | |
800 g | Potatis | |
1 tsp | Salt | |
1,5 dl | Mellanmjölk |
Potatismos: Skala och halvera potatisen. Sätt på kokning.
Korv: Skär lök och äpple i tunna skivor, halvera tomaterna.
Dra av skinnet på korven. Lägg korven i en ugnsfast form.
Skär skåror i korven. Fördela senap och ketchup mellan skivorna. Strö på riven ost. Lägg lök, äpple och tomater runt om korven.
Stek i ugnen i ca 20 minuter.
Potatismos: Häll av vattnet och tillsätt smör, mjölk och salt. Mosa allt till den konsistens du önskar, tillsätt mer mjölk och smör om potatisen känns torr.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt