Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Gräslök - färsk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
300 g | Oxfilé | |
1 tbsp | Risvinäger | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tbsp | Sesamolja | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
1 clove | Vitlök | |
Till servering | ||
125 g | Salladsmix | |
4 pc. | Ägg | |
1 tsp | Solroskärnor Rostade |
Skär oxfilén i tunna strimlor. Hacka gräslök, pressa vitlök, tärna ingefära och blanda med sesamfrö, risvinäger, sesamolja och den japanska soyan i en skål.
Forma blandningen till fyra biffar. Stek dem hastigt på båda sidor i en teflonpanna. Servera dem med äggulor, sallad och rostade sesamfrön.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1