Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
Köp hem | ||
190 g | Pesto Grön | |
300 g | Körsbärskvisttomater | |
2 pc. | Avokado | |
200 g | Buffelmozzarella | |
400 g | Fusilli |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka upp saltat vatten till pastan.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över 0.5 msk olivolja och krydda med en nypa salt och peppar. Rosta tomaterna i ugnen i ca 20 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finstrimla lök och tärna avokado.
Sila av pastavattnet och spola pastan kall. Blanda pastan med pesto, 1 msk olivolja, vit balsamvinäger, rödlök och mozzarella i bitar.
Lägg upp pastan på ett fat och toppa med de rostade tomaterna och avokadon. Krydda med lite salt och peppar. Ät och njut!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla