Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
2 pc. | Avokado | |
60 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 pc. | Tomater | |
100 g | Tortillachips | |
340 g | Majskorn | |
1 pc. | Lime | |
Burrito bowl | ||
380 g | Kidneybönor | |
21 g | Taco Kryddmix Original | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
75 g | Riven Ost | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Röd Paprika | |
380 g | Svarta Bönor | |
3 dl | Basmatiris, ( 4 port) |
Värm ugnen till 200 grader.
Burrito bowl: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Sila av bönorna och spola i kallt vatten.
Skölj och tärna paprika och skala och riv vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna som tål ugnsvärme. Fräs bönor, paprika och vitlök med tacokryddan i ca 2 min. Strö över ost och sätt in stekpannan i ugnen i 10 min.
Topping: Sila av majsen. Skölj och skär tomat och gurka i bitar. Strimla salladslöken och skiva avokadon. Skär limen i klyftor.
Burrito bowl: Ta ut de ostgratinerade bönorna från ugnen. Ta fram fyra djupa tallrikar. Fördela ris i botten av varje tallrik och placera ut alla grönsaker runt om. Toppa med bönor och tortillachips. Klart att servera.
Näringsvärde: 777 kcal, 27 g protein, 25 g fett, 103 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko