Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Kokt Skinka | |
80 g | Ruccolasallat | |
100 g | Goudaost Skivad | |
TILL SERVERING | ||
1 tsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
LINSSOPPA | ||
0,2 pc. | Färsk timjan | |
150 g | Citron, (1 st) | |
2 pc. | Gul lök | |
1 L | Vatten | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
100 g | Vanliga morötter | |
2 dl | Röda Linser | |
0,7 pc. | Zucchini | |
1 pc. | Grönsaksbuljong |
Fräs lök, skivad vitlök och tärnade morötter till soppan i lite olivolja i en kastrull i ett par minuter utan att de får färg. Tillsätt buljong, linser och riven zucchini. Låt koka i 20 minuter. Smaksätt med timjanblad, citronskal, salt och peppar.
Strimla skinkan och blanda med ost och ruccola i en skål. Servera soppan i en skål och toppa med skinksalladen. Droppa över olivolja och strö på lite salt.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt