Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,33 dl | Persilja - färsk | |
2 pc. | Röd Paprika | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,33 dl | Basilika - färsk | |
90 g | Prosciutto | |
400 g | Pappardelle | |
5 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Chiliflakes | |
8 pc. | Kvisttomater | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
0,33 dl | Färsk timjan |
Sätt ugnen på grill. Dela, skölj och kärna ur paprikan. Lägg på plåt och ringla över olivolja. Grilla ca 15 min i ugnen tills skalet blivit svart och går att skala av. Blanchera tomaterna snabbt i kokande vatten. Lägg i iskallt vatten och skala av skalet. Stek krossad vitlöken i oljan i en stekpanna. Tag upp vitlöken och tillsätt prosciutto, paprika och tomat. Stek allt i ca 10 min. Tillsätt salt och chilli. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda allt.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt