Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
50 g | Machesallat | |
1 tsp | Rapsolja | |
300 g | Vitkål | |
Myntasås | ||
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
2 krm | Vitvinsvinäger | |
0,5 krm | Salt | |
0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Tikka masala | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Vatten | |
2 tsp | Rapsolja | |
300 g | Tikka Mild Sås | |
300 g | Färsk kycklingfilé |
Tillbehör: Värm ugnen till 200 grader. Skär vitkålen i munsstora bitar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och krydda med lite salt. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Tikka masala: Tärna kycklingen och krydda med salt och peppar. Bryn kycklingen i olja runt om i en stekpanna. Tillsätt Tikka Masalasåsen och vatten och låt sjuda i ca 15 min.
Myntasås: Blanda yoghurt med finhackad mynta och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Gurksallad: Hyvla långa remsor av gurkan med hjälp av en potatisskalare. Blanda med salladsbladen.
Servera Chicken Tikka Masala med rostad vitkål och gurksallad. Ringla över lite yoghurtsås.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt