Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Salt | |
70 g | Ruccolasallat | |
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Getost, Chevre | |
1 tsp | Rosmarin - torkad | |
3 tbsp | Pinjenötter | |
6 pc. | Gelatinblad | |
200 g | Lufttorkad Skinka | |
70 g | Spenat Blad | |
2 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Mellanmjölk | |
Tillbehör | ||
400 g | Baguette |
Lägg två skivor skinka i en muffinsform eller liten kaffekopp. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 min. Finfördela osten med creme fraiche, pressad vitlök, salt och rosmarin. Lyft upp gelatinet och smält det på svag värme i mjölken i en kastrull. Blanda ner gelatinet i ostblandningen. Häll blandningen i formarna och vik över skinkan. Ställ kallt att stelna minst 2 timmar. Rosta pinjenötterna i en torr, varm stekpanna. Fördela sallad och spenat på assietter. Ta skinkpaketen ur formarna och lägg dem på salladsbädden.
Garnera med halverade körsbärstomater och strö över pinjenötterna. Servera med baguette.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1