Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,75 dl | Vetemjöl Special | |
0,5 tsp | Salt | |
2 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
500 g | Kycklingfile Fryst | |
2,5 dl | Kycklingfond | |
1,5 dl | Mellanmjölk | |
2 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Morötter | |
1 dl | Rotselleri | |
2 pc. | Pajskal | |
0,75 dl | Flytande Smör | |
0,25 tsp | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen till 220 grader Dela kyckling, morötter samt selleri i små kuber Lägg kyckling, morötter, selleri och ärtor i stekpanna samt lägg till vatten så att allt täcks och låt koka 15 minuter Ta bort från spisen och häll av vattnet, låt stå vid sidan I en ny stekpanna, stek löken tills gyllenbrun. Lägg till mjöl, salt och peppar. Rör sakta i kycklingbuljongen och mjölk under omrörningen. När mixen blir tjock ta bort från plattan. Smörj pajform och baka ut pajdegen i densamma. Börja med att lägga till kycklingmixen i botten på pajformen och häll sedan över "buljongen". Täck med pajdeg och gör små hål med gaffel på ovansidan Baka i ugn i 30-35 minuter eller tills pajdegen är gyllenbrun Låt svalna i 10 minuter innan servering
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Minipajskal Färdiggräddad 6-p Lazaridis
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria