Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Honung | |
1 L | Jordgubbar Färska | |
2 dl | Solroskärnor | |
30 g | Aprikoser Torkade | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 g | Vaniljstång, (1 st) | |
1 dl | Mandlar | |
2 dl | Hallon Frysta | |
1 krm | Kardemumma Mald | |
2 pc. | Avokado | |
1 dl | Valnötter | |
1 dl | Linfrö |
Tårtbotten: Världens smarrigaste raw food tårta, utan socker eller mjöl. Good bye princesstårta! Sila bort blötläggningsvattnet. Mal linfrön till mjöl i en elektrisk kaffekvarn. Lägg linfrömjöl, valnötter, solrosfrön, mandlar och aprikoser i en matberedare. Tillsätt kardemumma, hela vaniljstången i bitar (ja, det funkar att lägga ner den hel!) och ev. honung. Kör till en grynig massa. Tryck ut massan i en pajform. Ställ i torken över natten. Fyll med Hallonmousse.
Hallonmousse: Skala och kärna ur avokadon. Mixa dem tillsammans med cashewnötter och frysta hallon till en härlig mousse. Fyll pajformen med mousse och lägg på jordgubbar.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria