Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Plocksallat | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
500 g | Nötfärs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
120 g | Feferoni | |
bulgursallad | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Rödlök | |
0,33 pc. | Gurka | |
1 tbsp | Äppelcidervinäger | |
380 g | Kidneybönor | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Bulgur | |
Yoghurtsås | ||
2 tbsp | Chilisås Original | |
100 g | Fetaost | |
1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
3 tbsp | Soltorkade Tomater |
Börja med att koka bulgur enligt anvisningarna på paketet. Salta och peppra nötfärsen. Forma hamburgarna. Riv fetaosten, tillsätt övriga ingredienser till yoghurtsåsen och rör om.
Skiva rödlöken tunt. Skölj kidneybönorna i en sil. Skär gurkan i tärningar. Gör en vinägrett av rapsolja, äppelcidervinäger, salt och svartpeppar. Blanda ingredienserna till bulgursalladen och tillsätt vinägretten. Stek eller grilla hamburgarna.
Servera hamburgarna med salladsblad, yoghurtsås och 1-2 kebabfeferoni per person.
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana