Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
6 dl | Långkornigt Ris | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 dl | Hovmästarsås | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 pc. | Purjolök | |
0,5 tsp | Citronjuice - råpressad |
Skölj och skär purjolöken i strimlor. Fräs den i matfettet. Lägg purjolöken i en ugnssäker form. Klipp persilja över. Lägg sedan filéerna lite omlott över det kryddgröna. Salta. Blanda citronsaft och vitvinsvinäger och fördela över fiskfiléerna. Vispa grädden fast och smaksätt den med hovmästarsås och peppar. Bred grädden över fisken. Gratinera i 225°C, 20-25 minuter. Servera med ris.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt