Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
600 g | Kycklingfile | |
5 dl | Grönsaksbuljong | |
410 g | Kidneybönor | |
100 g | Riven Parmesanost | |
150 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Salt | |
2,5 dl | Fullkornsbulgur | |
50 g | Pinjenötter |
Koka upp grönsaksbuljong. Tillsätt bulgur och sänk värmen. Låt sjuda under lock i 12 minuter. Ta kastrullen av plattan och låt stå i 5 minuter.
Hetta upp en torr stekpanna. Lägg i pinjekärnorna. Rosta pinjekärnorna tills de fått fin färg. Salta dem lätt.
När bulguren är klar, rör i blad-spenat och bönor. Lägg upp i en skål och strö över pinjekärnorna och parmesanosten. Servera till stekt kycklingfilé.
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt