Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Aprikoser Torkade | |
2 dl | Bulgur | |
50 g | Färsk ingefära | |
1 krm | Salt | |
50 g | Pinjenötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
800 g | Fläskkarré Skivor | |
200 g | Blomkål | |
75 g | Färsk bladspenat | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Basmatiris |
Värm ugnen till 175°. Koka ris & bulgur enligt anvisning på paketen och blanda ihop dem. Stek kotletterna och låt baka klara i ugnen 15-20 min.
Rosta blomkålsbuketterna och nötterna i en stekpanna. Tillsätt aprikoser, färsk bladspenat och ingefära. Tillsätt rapsolja och smaka av med salt och svartpeppar.
Salta & peppra kotletterna och salladen. Servera med ris & bulgurblandningen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko