Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Mynta - torkad | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
0,5 tsp | Salt | |
Salsa | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Avokado | |
25 g | Chilifrukter, ca 0,5 st | |
1 pc. | Äpple Granny Smith | |
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Mango Fryst | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Limeyoghurt | ||
1 krm | Salt | |
0,5 tsp | Honung | |
1 pc. | Lime | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Tillbehör | ||
3 dl | Couscous |
Sätt ugnen på 175 grader.
Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med örtkryddor, salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek kycklingen gyllenbrun på båda sidor. Lägg över den i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 15 min.
Limeyoghurt: Skölj limen och riv skalet fint på ett rivjärn. Blanda yoghurten med honung och limeskalet, tillsätt några droppar av saften (resten används i salsan). Salta och peppra efter smak.
Tillbehör: Tillred couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Mangosalsa: Gröp ur avokado, skala gurka och äpple och skär allting i fina små tärningar. Blanda med den tinade mangon i en skål. Skölj, kärna ur och finhacka chilipeppar och tillsätt till salsan. Pressa över limesaft. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
Servera kycklingen med couscous, mangosalsa och limeyoghurt.
Näringsvärde: 626 KCAL 43 G PROTEIN 20 G FETT 62 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Granny Smith 6-pack Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant