Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kött | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
480 g | Fläskkotlett | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Smör | |
Melonsalsa | ||
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 pc. | Passionsfrukt | |
1 pc. | Melon Galia | |
Potatis | ||
700 g | Potatis Fast | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja |
Sätt ugnen på 200 grader.
Potatis: Skölj potatisen och skär i klyftor. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Blanda om och rosta i ugnen i ca 30-40 min.
Melonsalsa: Skär bort skalet på melonen och gröp ur kärnorna. Tärna melonköttet smått. Skölj och tärna gurkan smått. Blanda i en skål och tillsätt passionsfruktsköttet. Skölj och finhacka basilikan och blanda ner. Krydda med en nypa salt. Ställ åt sidan till servering.
Kött: Värm olja och smör i en stekpanna och stek kotletterna ca 1-2 min på båda sidor på hög värme. Krydda med salt och peppar efter smak. Sänk sedan värmen ordentligt och låt de bli klara i pannan.
Skiva upp köttet och servera tillsammans med melonsalsa och rostad potatis.
Näringsvärde: 441 kcal, 31 g protein, 16 g fett, 41 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt