Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Frittata | ||
0,5 tsp | Salt | |
100 g | Riven Västerbottensost | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
500 g | Potatis Fast | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
8 pc. | Ägg | |
200 g | Lax Gravad | |
0,5 pc. | Broccoli Färsk | |
3 dl | Mellanmjölk | |
Sallad | ||
0,25 pc. | Broccoli Färsk | |
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Vanliga morötter | |
65 g | Romansallat, (0,5 st) | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Vinäger |
Sätt ugnen på 200 grader.
Frittata: Skala och skiva potatisen i ½ cm tjocka skivor. Skölj och dela broccolin i buketter. Spara broccolistjälken till salladen. Fördela potatis, broccoli och lax i en ugnsfast form.
Vispa ihop äggen med mjölk, ost, peppar och salt eller buljong. Häll äggstanningen i formen och grädda i ugn ca 30-35 min.
Sallad: Skölj och skär salladen i bitar. Skala och riv morötterna och skala och skär broccolistammen i slantar. Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Servera frittatan med lite hackad persilja och sallad.
Näringsvärde: Kcal: 577 Fett: 29 g Protein: 40 g Kolhydrater: 35 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria