Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Färs | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Chilipeppar & -pulver | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
500 g | Hönsfärs | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
1,5 dl | Gräddfil | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
280 g | Majskorn | |
Salsa | ||
62 g | Salladslök | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Avokado | |
1 krm | Spiskummin | |
1 krm | Chilipeppar & -pulver | |
1 pc. | Citron | |
0,5 pc. | Koriander - färsk |
Salsa: Hacka tomat, urgröpt avokado och lök. Blanda samman med saft från 1 citron samt chili, spiskummin och olja. Smaka av med salt. Gillar du koriander hacka i det i slutet.
Tillbehör: Skölj och grovhacka sallad och skölj och tärna gurka. Lägg upp alla tillbehör i skålar.
Färs: Fräs färsen i oljan i en varm stekpanna. Fördela färsen ordentligt med en visp. Tillsätt kryddor och vatten och låt det småputtra några minuter.
Mumsa med tortillachips och alla goda tillbehör.
Näringsvärde: 700 kcal, 35 g protein, 39 g fett, 50 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt