Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kakor | ||
1 dl | Riven kokos | |
1,5 dl | Vetemjöl | |
100 g | Smör | |
0,5 dl | Strösocker | |
Chokladsmör | ||
75 g | Smör | |
1 pc. | Ägg | |
125 g | Mörk chokladkaka | |
2,5 dl | Florsocker | |
Garnering | ||
200 g | Jordgubbar |
Chokladsmör: Finhacka chokladen och smält i en bunke över vattenbad eller i mikro.
Tärna smöret och vispa ihop med florsocker och ägg. Blanda i chokladen och låt svalna.
Foto: Linnea Swärd & Sanna Livijn Wexell
Kokoskaka: Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Skär smöret i små bitar och arbeta snabbt in med mjölblandningen till en fast deg.
Dela degen i tio delar (som bilden), eller 20 mindre och rulla till kulor, lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till lite. Kakorna smälter ut på plåten.
Grädda mitt i ugnen 8–10 minuter tills kakorna börjar bli gyllenbruna.
Ta ut och låt svalna något. Bred på chokladsmör och garnera med jordgubbar.
Photo:
Linnea Swärd & Sanna Livijn Wexell
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant