Skip to main content
Prosciuttosallad med granatäpple, fikon och getost
Mia Troberg

Prosciuttosallad med granatäpple, fikon och getost

30 minEasy
405,82 kr
4 portions 54,77 kr per portion
Vacker, välskamande och nyttig sallad som även passar som förrätt till fest.

Dressing
0,5 tspSalt
1 dlValnötter
1 pc.Baguette
1 tbspFärsk timjan
2 tbspCrema Di Balsamico
3 tbspValnötsolja
1 krmSvartpeppar Malen
Sallad
200 gGetost, Chevre
140 gSpenat Blad
150 gProsciutto
1 pc.Granatäpple
4 pc.Fikon Färska
Instructions
1

Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över.

2

Dressingen. Rosta valnötterna i en stekpanna. Hacka dem. Blanda olja, balsamicokräm, nötter, timjan, salt och peppar. Häll över salladen. Servera med ett gott bröd.

Näringsinnehåll: Kcal: 580, Protein: 29,0g, Fett: 36,2g, Kolhydrater: 32,0g

Photo:

Susanna Livijn Wexell