Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Valnötter | |
1 pc. | Baguette | |
1 tbsp | Färsk timjan | |
2 tbsp | Crema Di Balsamico | |
3 tbsp | Valnötsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Sallad | ||
200 g | Getost, Chevre | |
140 g | Spenat Blad | |
150 g | Prosciutto | |
1 pc. | Granatäpple | |
4 pc. | Fikon Färska |
Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över.
Dressingen. Rosta valnötterna i en stekpanna. Hacka dem. Blanda olja, balsamicokräm, nötter, timjan, salt och peppar. Häll över salladen. Servera med ett gott bröd.
Näringsinnehåll: Kcal: 580, Protein: 29,0g, Fett: 36,2g, Kolhydrater: 32,0g
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1