Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Burgare | ||
1 pc. | Veggie burger mix | |
1 tbsp | Olivolja | |
Potatis | ||
2 pc. | Majskolvar | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
0,5 tsp | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
700 g | Potatis Fast | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Röd Paprika | |
400 g | Pastasås Basilika |
Sätt ugnen på 200 grader.
Potatis: Skölj och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt och tillsätt olja, salt och basilika. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen ca 30-35 min.
Skär varje majskolv i 4 bitar och lägg dem på plåten bland potatisen efter 20 min så att de får grillas ca 10 min i ugnen.
Burgare: Tillred burgarna enligt anvisning på förpackningen. Forma 4 st burgare och stek dem i olja ca 5 min på medelvärme på båda sidor.
Tillbehör: Värm tomatsåsen i en kastrull på spisen.
Skölj gurka och paprika och skär i stavar. Lägg upp i skålar. Servera quinoaburgarna med klyftpotatis, majs, tomatsås och grönsaker.
Näringsvärde: 567 kcal, 13 g protein, 22 g fett, 74 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Havreburgaremix Glutenfri EKO Ewalie
1 Majskolvar Förkokta Klass1 2-p
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt